Va néixer el 4 de setembre de 1995

gencat és el web oficial de la Generalitat de Catalunya, el punt de referència per a la gent de Catalunya i d'arreu del món que vol informar-se sobre els organismes, les actuacions i els serveis de la Generalitat.

A més, permet localitzar ràpidament informació pràctica de viure i conèixer millor el país des de l'àmbit polític, social i cultural.

Des de l’any 2014, l’aposta de gencat és cap a la mobilitat, amb un web amb disseny responsiu. La informació i els serveis es mostren a la ciutadania independentment del dispositiu que utilitzin, ja sigui un ordinador, una tauleta o un mòbil.

L'equip editorial del web gencat.cat és a la Direcció General d'Atenció Ciutadana, al Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda. Aquest equip és responsable de la gestió dels continguts corporatius del portal gencat, del manteniment de les seccions transversals (Temes, Tràmits, Generalitat, Actualitat i Contacte) i de les eines (cercadors, directoris, etc.); també dels webs especials temàtics creats per motius d'actualitat.

Cada departament del Govern, organisme, empresa pública o consorci que produeix continguts per al portal és responsable de l'exactitud i vigència de les seves pròpies informacions. La Generalitat de Catalunya no és responsable de la veracitat de la informació provinent d'altres persones físiques o jurídiques que consti al lloc web o de la que consti en altres llocs web als quals remeti mitjançant enllaços.

Més informació

Sobre gencat

Història, canvis de disseny de continguts del web gencat.cat.

Data d'actualització:  14.02.2019